3D konfigurator

3D Konfiguratorer – interaktiva och kundanpassade
Med hjälp av en interaktiv 3D kan ni öka försäljningen av era produkter och lösningar genom att det blir enklare visualisera den förslagna lösningen.
Tidigare har det enbart varit de största företagen som haft möjlighet att ta fram unika kundanpassade 3D konfiguratorer för sina storsäljande produkter, men nu kan vi äntligen erbjuda möjligheten för många fler företag att dra nytta av en tydlig visuell produktpresentation.

Våra lösningar kan integreras med era befintliga ordersystem och skapar ett mervärde för era kunder och en tydlig konkurrensfördel mot era konkurrenter. Genom att produktkofigureringen blir visuellt tydligare och mera tilltalande minskar risken för fel och det blir dessutom lättare för kunden att välja till olika tillbehör vilket då ökar försäljningen ytterligare.

Nileri kan hjälpa er att ta fram kundanpassad lösning där ni bestämmer vilka krav och önskemål som ni har och vi sedan tillsammans genomför ett projekt från ”ax till limpa”

Teknologi:
Plattform: WebGL
Utvecklingsmiljö: Java
Användargränssnitt: Web browser

Demo
På länken nedan kan ni provköra en funktionsbegränsad 3D konfigurator som vi gjort åt ett företag som tillverkar plattformshissar. Detta verktyg kan integreras med befintligt ordersystem och generera 3D ritningar till arkitekterna för att lägga in i sina egna CAD-program.

Bygg en hiss på 5 minuter

Comments are closed.